KOLESTON PERFECT 8/07 LIGHT BLONDE NATURAL BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 8/07 Light Blonde Natural Brown 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.