KOLESTON PERFECT 12/1 SPECIAL BLONDE ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 12/1 Special Blonde Ash 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.