KOLESTON PERFECT 5/07 LIGHT BROWN NATURAL BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 5/07 Light Brown Natural Brown 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.