KOLESTON PERFECT 10/0 LIGHTEST BLONDE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 10/0 Lightest Blonde.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.