KOLESTON PERFECT 10/04 LIGHTEST BLONDE NATURAL RED ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 10/04 Lightest Blonde Natural Red 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.