KOLESTON PERFECT 7/07 MEDIUM BLONDE NATURAL BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 7/07 Medium Blonde Natural Brown 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.