KOLESTON PERFECT 6/0 DARK BLONDE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса 6/0 Dark Blonde 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.