KOLESTON PERFECT 88/0 INTENSE LIGHT BLONDE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 88/0 Intense Light Blonde 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.