KOLESTON PERFECT 9/00 VERY LIGHT NATURAL BLONDE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 9/00 Very Light Natural Blonde 60ml

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.