KOLESTON PERFECT 4/07 MEDIUM BROWN NATURAL BROWN ME+ 60ml

750 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 4/07 Medium Brown Natural Brown 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.