KOLESTON PERFECT 3/0 DARK BROWN ME+ 60ml

850 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 3/0 Dark Brown 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.