KOLESTON PERFECT 33/0 INTENSE DARK BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 33/0 Intense Dark Brown 60ml.

Опис

Автентична и чиста боја за коса со совршена 100% покривност на сиви и бели влакна.