KOLESTON PERFECT 2/8 BLACK PEARL ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 2/8 Black Pearl 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.