KOLESTON PERFECT 5/3 LIGHT BROWN GOLD ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 5/3 Light Brown Gold 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.