KOLESTON PERFECT 6/97 DARK BLONDE CENDRE BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 6/97 Dark Blonde Cendre Brown 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.