GROOMING SPRAY 250ml

990 ден

Спреј за завршна доработка на стилизирањето.

Категорија: , таг

Опис

Спреј за завршна доработка на стилизирањето.
Се користи на влажна коса пред обликување или кога косата е сува за да се одржи саканиот стајлинг. Одличен за седа коса или потенка коса склона на наелектризирање. Ова е производ кој што колку повеќе се употребува, толку подобро ја зацврстува косата. Grooming Spray се измива лесно и не остава леплив талог.
Се нанесува на влажна или сува коса. Се чешла косата по желба за помек и природен изглед.