ILLUMINA 5/ – Casano Chiaro 60 ML

1,180 ден

IllUMINA COLOR  фарба за коса.

Опис

IllUMINA COLOR , фарбата со:
патентирана Microlight технологија за
исклучителна заштита на површината на влакното,
задржување на транспарентноста,
и до  покривање на седата коса
и 70% повеќе сјај на било која светлина!