SERIE EXPERT PRO LONGER CONDITIONER 200 ML

1,400 ден

Кондиционер за долга коса со тенки и кршливи врвови.Вратете ја долгата коса назад во еластична, здрава состојба со кондиционерот L’Oréal Professionnel Serié Expert Pro. Овој  кондиционер  работи на зачувување на квалитетот на вашите должини, додека го зацврстува секое влакно, бранејќи се од оштетување,раздвојување и истенчување за да обезбеди здрави и еластични врвови.Збогатен со патентирана технологија  Filler A100 заедно со аминокиселините за да помогне во создавање на илузија на подебели, поцелосни краеви, а притоа да донесе сила на влакното за коса.

Се нанесува на измиена и просушена коса со пешкир, се остава да делува 3-5 минути и потоа се плакне.

Опис

Кондиционер за долга коса со тенки и кршливи врвови.