EKSPERIENCE PURITY LOTION 12x7ml

3,500 ден

Лосион идеален за скалп склон на перутење.

Категорија: ,

Опис

Лосион идеален за скалп скол на перутење, збогатен со комплекс аквамарис.
Го храни и го ревитализира скалпот, и го прави чист мек и заштитен. Ногатиот Aquatic нане помага во чистење на скалпот и дава ефект на свежина.
Косата се измива со Eksperience Purifying шампонот, се просушува со пешкир и се нанесува од лосионот на скалпот. Се масира се додека не се апсорбира комплетно. Не се измива. Се користи 12 пати неделно.