EXTREME BLEACH RECOVERY LAMELLAR WATER TREATMENT 200 ML

2,500 ден

Extreme Bleach Recovery Lamellar Water е третман со плакнење и регенератор за коса оштетена од бланш и фарбање. Овој хидратантен третман делува како течен завој за коса што е оштетена по услугите за фарбање и бланширање. Овој третман се загрева при контакт со косата и моментално ја зголемува мекоста, мазноста и сјајот.

Начин на употреба:По шампонирањето со шампонот  Extreme Bleach Recovery, истиснете ја косата и нанесете 1-4 дози од средната должина до врвовите врз основа на должината на косата. 1 доза е еднаква на 10 ml . Масирајте додека да се направи лесна пена. Исплакнете. Завршете со Extreme Bleach Recovery Cica Cream.

Опис

Третман и кондиционер со  плакнење кој длабински ја зајакнува и обновува косата која е оштетена од бланш или прекумерно фарбање.