Ice Cream Duo Style Fluid 200ml

990 ден

Флуид за скротување и контрола на косата.

Опис

Флуид за измазнување на кадрици.
Идеален производ за скротување и контрола на кадриците.
Може да се користи и кај права коса против разлетување и виткање на косата.

За мазен изглед на права коса, се нанесува на влажна коса и се фенира.
За кадрав ефект се нанесува на влажна коса и се суши природно или со дифузер.