990.00 ден

На залиха

Помага базирана на вода која обезбедува силно зацврстување и висок сјај.

Имате Прашање?
Категории: ,

Опис

Висок степен на зацврстување со висок сјај.
Помага базирана на вода која обезбедува силно зацврстување и висок сјај. Одлична е за кадрава или права коса и обезбедува модерна, флексибилна алтернатива за стајлинг геловите. Обезбедува огромен сјај и флексибилна цврстина.
Се нанесува мала количина на влажна или сува коса и се стилизира по желба.