CREAM POMADE 85gr

1,150 ден

Крема за стилизирање која овозможува креирање на природен изглед, зацврстување и низок сјај.

Категорија: , таг

Опис

Крема за стилизирање која овозможува креирање на природен изглед, зацврстување и низок сјај. Дефинирана текстура, хидрира, ја негува косата и има антифриз ефект.
Се нанесува мала количина на сува или влажна коса и се стилизира по желба.