980.00 ден

На залиха

Illumina фарба за коса.

Имате Прашање?

Опис

IllUMINA COLOR , фарбата со:
патентирана Microlight технологија за
исклучителна заштита на површината на влакното,
задржување на транспарентноста,
и до  покривање на седата коса
и 70% повеќе сјај на било која светлина!