KEUNE CARE DERMA ACTIVATE SHAMPOO 300 ML

780 ден

Шампон за спречување на сезонското опаѓање на косата и нејзино згуснување.Во многу случаи, опаѓањето на косата може да се спречи со користење на производи кои го стимулираат метаболизмот на скалпот. Тоа е она што го прави шампонот Derma Activate за вас. Витаминот H го подобрува квалитетот на кератинот во вашата коса. Посилниот кератин значи појака коса,за која е помала веројатноста да падне. Со редовна употреба на шампонот со текот на времето, вашата коса ќе биде погуста, пообемна и вашиот скалп ќе функционира подобро.

Опис

Шампон за спречување на сезонското опаѓање на косата и нејзино згуснување.