KEUNE CARE DERMA ACTIVATE THICKENING SPRAY 200 ML

1,050 ден

 Спреј за згуснување и креирање ефект на поголем волумен кај коса која опаѓа или се истенчува. Инфузиран е со витамин H, кој го подобрува квалитетот на кератинот во вашата коса – појак кератин значи појака коса која има помала веројатност да опадне. Провитаминот Б5 е моќен навлажнувач и згуснувач кој со текот на времето ќе ја зајакне структурата на косата.

Начин на употреба: Се нанесува на влажна коса и не се плакне. Се стилизира косата по желба.

Опис

 Спреј за згуснување и креирање ефект на поголем волумен кај коса која опаѓа или се истенчува.