KOLESTON PERFECT 88/43 LIGHT BLONDE INTENSE RED GOLD ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 88/43 Light Blonde Intense Red Gold 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.