KOLESTON PERFECT 8/45 LIGHT BLONDE RED MAHOGANI ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 8/45 Light Blonde Red Mahogani 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.