KOLESTON PERFECT 12/81 SPECIAL BLONDE PEARL ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 12/81 Special Blonde Pearl Ash 60ml.

Опис

Ултра светли руси нијанси со уникатни топли и ладни тонови.