KOLESTON PERFECT 12/61 SPECIAL BLONDE VIOLET ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 12/61 Special Blonde Violet Ash 60ml

Опис

Ултра светли руси нијанси со уникатни топли и ладни тонови.