KOLESTON PERFECT 12/22 SPECIAL BLONDE COOL ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 12/22 Special Blonde Cool Ash 60ml.

Опис

Ултра светли руси нијанси со уникатни топли и ладни тонови.