KOLESTON PERFECT 9/17 VERY LIGHT BLONDE ASH BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 9/17 Very Light Blonde Ash Brown 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.