KOLESTON pERFECT 9/3 VERY LIGHT BLONDE GOLD ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 9/3 Very Light Blonde Gold 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.