KOLESTON PERFECT 9/38 VERY LIGHT BLONDE GOLD PEARL ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 9/38 Very Light Blonde Gold Pearl 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.