KOLESTON PERFECT 9/8 VERY LIGHT BLONDE PEARL ME+ 60ml

980 ден
Фарба за коса Koleston Perfect 9/8 Very Light Blonde Pearl 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.