KOLESTON PERFECT 10/96 LIGHTEST BLONDE CENDRE VIOLET ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 10/96 Lightest Blonde Cendre Violet 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.