KOLESTON PERFECT 10/97 LIGHTEST BLONDE CENDRE BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 10/97 Lightest Blonde Cendre Brown 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.