KOLESTON PERFECT 9/1 VERY LIGHT BLONDE ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 9/1 Very Light Blonde Ash 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.