KOLESTON PERFECT 9/81 VERY LIGHT PEARL ASH BLONDE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 9/81 Very Light Pearl Ash Blonde 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.