KOLESTON PERFECT 9/96 VERY LIGHT BLONDE CENDRE VIOLET ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 9/96 Very Light Blonde Cendre Violet 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.