KOLESTON PERFECT 8/1 LIGHT BLONDE ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса  Koleston Perfect 8/1 Light Blonde Ash 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.