KOLESTON PERFECT 8/2 LIGHT BLONDE COOL ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 8/2 Light Blonde Cool Ash 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.