KOLESTON PERFECT 8/3 LIGHT BLONDE GOLD ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 8/3 Light Blonde Gold 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.