KOLESTON PERFECT 8/97 LIGHT BLONDE CENDRE BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 8/97 Light Blonde Cendre Brown 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.