KOLESTON PERFECT 7/1 MEDIUM BLONDE ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 7/1 Medium Blonde Ash 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.