KOLESTON PERFECT 7/18 MEDIUM ASH PEARL BLONDE

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 7/18 Medium Ash Pearl Blonde 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.