KOLESTON PERFECT 7/3 MEDIUM BLONDE GOLD ME+ 60ml.

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 7/3 Medium Blonde Gold 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.