KOLESTON PERFECT 7/38 MEDIUM BLONDE GOLD PEARL ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 7/38 Medium Blonde Gold Pearl 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.