KOLESTON PERFECT 6/1 DARK BLONDE ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 6/1 Dark Blonde Ash 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.