KOLESTON PERFECT 6/2 DARK BLONDE COOL ASH ME+ 60ml

750 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 6/2 Dark Blonde Cool Ash 60ml.

Опис

Елегантна и рефинирана боја за коса со акцент на прекрасни топли и ладни нијанси.